AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken bir şey yemek

Kahve falında oruçken bir şey yemek

Kahve falında oruçken bir şey yemek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında oruçken bir şey yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek kazancının düşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken bir şey yemek onu hayallerine kavuşturacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir