AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek

Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek

Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, dertlerinin sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçken bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek ruhunun dinleneceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçken bir şey yemek bolluğun ve bereketin artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir