AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oruca niyet ettiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında oruça niyetlenmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında oruca niyet etmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında oruç için niyet etmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında abdeste niyetlenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir