AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç için niyet etmek

Kahve falında oruç için niyet etmek

Kahve falında oruç için niyet etmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında oruç için niyet etmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında oruç için niyet etmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruça niyetlenmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet eder.

Kahve falında oruca niyet etmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında niyetini görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Kahve falında umreye gitmeye niyetlenmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir