AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdeste niyetlenmek

Kahve falında abdeste niyetlenmek

Kahve falında abdeste niyetlenmek tüm parasını kaybedeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında abdeste niyetlenmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Kahve falında abdeste niyetlenmek her şeyin ters gideceğine, hayırla yad etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında abdeste niyet etmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev almaya niyetlenmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Kahve falında ev yapmaya niyetlenmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında niyete yatmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında niyet etmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işarettir.

Kahve falında niyetli olmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir