AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek yarardan çok zarar getireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin başarılı olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında oruç için niyet etmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruca niyet etmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hidayete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruça niyetlenmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdeste niyet etmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir