AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazına niyet etmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında namaza yanlış niyet etmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaza niyet etmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaza niyetlenmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında namaz için niyet etmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında niyet çekmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir