AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak hayatının alt üst olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında oruç tutanları görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında oruç tutan görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç tuttuğunu görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir