AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutanı görmek

Kahve falında oruç tutanı görmek

Kahve falında oruç tutanı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında oruç tutanı gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin oruç tuttuğunu görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutanları görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutan birini görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak şansının bir ömür yaver gideceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine inanılır.

Kahve falında oruç tutan görmek övgü dolu sözler duyacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir