AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, spora başlayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek kendi işinin sahibi olunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında oruç tutmamak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, parasal durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında oruç tutan birini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, işinde uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında oruç tutan görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutanı görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruç tuttuğunu görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir