AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucuna altın almak

Kahve falında avucuna altın almak

Kahve falında avucuna altın almak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, dilediği gibi yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucuna altın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Kahve falında avucunda altın görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçta altın görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bir avuç altın almak onun zamanını çalacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç altın bulmak büyük bir sorun oluşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç altın görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında avucuna altın almak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında avuç avuç altın görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir