AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç altın bulmak

Kahve falında bir avuç altın bulmak

Kahve falında bir avuç altın bulmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç altın bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında bir avuç altın bulmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında avuç avuç altın görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç altın görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında avucuna altın koymak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet eder.

Kahve falında avuçta altın görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir