AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçta altın görmek

Kahve falında avuçta altın görmek

Kahve falında avuçta altın görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında avuçta altın gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında bir avuç altın görmek asla harama bulaşmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulur.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç altın görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç altın almak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç altın bulmak farklı kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda altın görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa yorulmaktadır.

Kahve falında avucuna altın koymak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir