AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmak

Kahve falında orta parmak

Kahve falında orta parmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında orta parmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında orta parmağını görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında orta parmakta alyans görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında orta parmak görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek makamının ve ününün artacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir