AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında orta parmağının koptuğunu görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında orta parmağını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında orta parmak görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir