AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmağını görmek

Kahve falında orta parmağını görmek

Kahve falında orta parmağını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orta parmağını gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağını görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağının koptuğunu görmek çözümlere kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek sözler sarf edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir