AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmak görmek

Kahve falında orta parmak görmek

Kahve falında orta parmak görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, endişeli durumların son bulacağına, büyük düşüneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmak gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında orta parmağının koptuğunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına yorulur.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak ömrünün uzun olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında orta parmak görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağını kısa görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir