AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman kesmek

Kahve falında orman kesmek

Kahve falında orman kesmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman kesmek gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında ormanda odun kesmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek işlerin günden güne daha da artacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun kesmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, duygularını açığa vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında orman kesmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda araba görmek eşinden yana huzurlu olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında ormandan geçmek önemli işlere imza atacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda ayı görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir