AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda odun toplamak

Kahve falında ormanda odun toplamak

Kahve falında ormanda odun toplamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda odun toplamak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında ormandan odun toplamak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında ormanda odun toplamak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ormanda odun kesmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormandan odun kesmek iç açıcı sözlere, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda yumurta toplamak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda mantar toplamak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda meyve toplamak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir