AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda çam ağacı görmek

Kahve falında ormanda çam ağacı görmek

Kahve falında ormanda çam ağacı görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda çam ağacı gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında ormanda çam ağacı görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam ormanları görmek ibadete ağırlık verileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çam ağaç kesmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek ona emek vereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek mutluluk dolu haberler alacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çam ağaçları görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çam ağacına çıktığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir