AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçla altın görmek

Kahve falında avuçla altın görmek

Kahve falında avuçla altın görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında avuçla altın gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Kahve falında bir avuç altın almak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir avuç altın bulmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç avuç altın görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında avuçta altın görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçla altın görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda altın görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir