AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin yaladığını görmek

Kahve falında ineğin yaladığını görmek

Kahve falında ineğin yaladığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, can derdine düşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin yaladığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında ineğin yaladığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin geri planda kalacağına işaret eder.

Kahve falında boyun yalamak geleceğine bakacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, geri plana düşeceğine yorulur.

Kahve falında aslanın yaladığını görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, onlarla ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim yalamak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz yalamak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç yalamak rahatlayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir