AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın yaladığını görmek

Kahve falında aslanın yaladığını görmek

Kahve falında aslanın yaladığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ondan faydalanacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın yaladığını gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Kahve falında aslanın yaladığını görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarını yalamak geçim derdinin kalmayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında elini yalamak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak hastalanacağına, üzüleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahim yalamak acı tecrübeler edineceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine inanılır.

Kahve falında eşinin organını yalamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun yalamak kar elde edileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir