Kahve falında ormana tırmanmak

Kahve falında ormana tırmanmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ormana tırmanmak gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Kahve falında ormanda tırmanmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ormana tırmanmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet eder.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında bir binaya tırmanmak alim ve bilge insan olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında duvar tırmanmak pişman olacağı şeyler yapacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir