AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormandan geçmek

Kahve falında ormandan geçmek

Kahve falında ormandan geçmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında ormandan geçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ormanın içinden geçmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ormandan geçmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında güzel orman görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında ormanda at görmek ona göre davranacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında ormandan mantar toplamak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orman ve hayvan görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu orman görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işarettir.

Kahve falında ormanda fare görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir