AnaSayfa / Genel / Kahve falında el örgüsü çanta görmek

Kahve falında el örgüsü çanta görmek

Kahve falında el örgüsü çanta görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında el örgüsü çanta gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında el örgüsü çanta görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında örgü çanta görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında el örgüsü yelek görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el örgüsü görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el örgüsü kazak görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah el çantası görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde çanta görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında küçük el çantası görmek sevap işlemek için uğraşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir