Kahve falında avuçta kan görmek

Kahve falında avuçta kan görmek sorunlu bir döneme gireceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında avuçta kan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Kahve falında avucunda kan görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde kan görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek yarasını saracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında avucun içinde kan görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Kahve falında avuçta kan görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç kan görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi kan görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içini delik görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top