AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü hırka görmek

Kahve falında örgü hırka görmek

Kahve falında örgü hırka görmek insanların güvenini kazanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında örgü hırka gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında örgü hırka görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında ceket hırka görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi hırka görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu hırka giymek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski hırka görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir