AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örgü hırka görmek

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz örgü hırka gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü hırka görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz hırka satın almak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz hırka giymek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka örmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hırka almak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir