AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi hırka görmek

Kahve falında kahverengi hırka görmek

Kahve falında kahverengi hırka görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, özel hayatının renkleneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi hırka gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında kahverengi hırka almak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi hırka giymek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi hırka görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hırkayı ters giymek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hırka satın almak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya hırkası görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir