AnaSayfa / Genel / Kahve falında organlarını görmek

Kahve falında organlarını görmek

Kahve falında organlarını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında organlarını gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Kahve falında kadın organı yalamak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş organ görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine yorulur.

Kahve falında kadın organında yara görmek iftiraya uğrayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin organını tutmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organını yalamak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında insan organları görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir