AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organında yara görmek

Kahve falında kadın organında yara görmek

Kahve falında kadın organında yara görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın organında yara gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında kadın organında yara görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, zorluklarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın organına dokunmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın organı ellemek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına yorulur.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının organını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında kadının organını yalamak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir