AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördüğünü sökmek

Kahve falında ördüğünü sökmek

Kahve falında ördüğünü sökmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, işlerini düzene sokacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördüğünü sökmek gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördüğünü sökmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Kahve falında diş sökmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında kumaş sökmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç sökmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini sökmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında dolap sökmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir