AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı ordusu görmek

Kahve falında osmanlı ordusu görmek

Kahve falında osmanlı ordusu görmek saygınlığına leke sürüleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, eve kapanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında osmanlı ordusu gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında karınca ordusu görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ordu komutanı görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ordu yönetmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında orduya katılmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı ordu görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında orduya gitmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ordusu görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker ordusu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir