AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ordusu görmek

Kahve falında asker ordusu görmek

Kahve falında asker ordusu görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında asker ordusu gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında bir ordu asker görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalettir.

Kahve falında ordu asker görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker ordusu görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ordu komutanı olmak doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orduya katılmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bolluğun ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında ordu yönetmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında karınca ordusu görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fil ordusu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir