AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan ördek görmek

Kahve falında uçan ördek görmek

Kahve falında uçan ördek görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, istemediği halde borçlanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalettir.

Kahve falında uçan ördek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında uçan ördek yakalamak daima zinde ve genç kalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, verimin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında uçan ördek görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında göl ve ördek görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kalp kırmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir