AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru ördek beslemek

Kahve falında yavru ördek beslemek

Kahve falında yavru ördek beslemek maddi gücünün her geçen gün artacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bir sıkıntıya girmeye, rızkın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında yavru ördek beslemek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında yavru ördek beslemek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işarettir.

Kahve falında evde ördek beslemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ördek beslemek yaklaşan güzel günlere, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ördek beslemek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında ördek yavrusunun öldüğünü görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru ördek sevmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir