AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yavrusu görmek

Kahve falında ördek yavrusu görmek

Kahve falında ördek yavrusu görmek zor zamanlar geçireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işinde dar boğaza gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek insanların birbirine kenetleneceğine, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yavru ördek görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında ördek yavrusu görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir