AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve yavrularını görmek

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, doğru kararların alınacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ördek ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında yavru ördek beslemek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru ördek görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Kahve falında ördek yavrusunun öldüğünü görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında ördek yavrusu almak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir