AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yavrusu almak

Kahve falında ördek yavrusu almak

Kahve falında ördek yavrusu almak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ördek yavrusu almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu almak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru ördek sevmek adını kirleteceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru ördek görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir