AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve tavuk görmek

Kahve falında ördek ve tavuk görmek

Kahve falında ördek ve tavuk görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ve tavuk gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında ördek tavuk görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek rütbenin yükseleceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek ve tavuk görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ördek sürüsü görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda ördek yakalamak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek civcivi görmek talihin yüzlerine güleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ördek yavrusu almak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir