AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ördek yakalamak

Kahve falında suda ördek yakalamak

Kahve falında suda ördek yakalamak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında suda ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında suda ördek yakalamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yabani ördek yakalamak kişinin fena halde yanılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında uçan ördek yakalamak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yakalamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak sağlığının yerinde olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında canlı ördek yakalamak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir