AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin koktuğunu görmek

Kahve falında kendinin koktuğunu görmek

Kahve falında kendinin koktuğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinin koktuğunu gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında saçının koklandığını görmek işinde başarılı olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kokmuş yemek görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet eder.

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş et görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir