AnaSayfa / Genel / Kahve falında önceki oturduğu evi görmek

Kahve falında önceki oturduğu evi görmek

Kahve falında önceki oturduğu evi görmek sermayesini kaybedeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önceki oturduğu evi gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında önceki oturduğu evi görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yeni ev eşyaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işarettir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında önceki eve taşınmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında evlenmeden önce hamile kalmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir