AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sonra kendi işini kuracağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek ilişkilerin noktalanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet eder.

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında önce ölmek sonra dirilmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir