AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzülmek ve sevinmek rahatın kaçacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işarettir.

Kahve falında önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında önce ölmek sonra dirilmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, canının ve malının garantide olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir