AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak iş güç sahibi olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek ticaret hayatını ilerleteceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok daha mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir