AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında önce ölüp sonra dirilmek fakirlerin zenginleşeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir