AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kıdem atlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında önce yağmur sonra kar gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek sorunların tarihe karışacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında önce ölmek sonra dirilmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak daha iyi şartlarda yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir