AnaSayfa / Genel / Kahve falında on numara görmek

Kahve falında on numara görmek

Kahve falında on numara görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında on numara gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı numarası görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında bayılma numarası yapmak huzurun bozulacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında büyük numara ayakkabı görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak hayırlı yollar keşfedeceğine, darlanacağına delalet eder.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüm numarası yapmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir